Wednesday, 29 August 2012

Supaya tidak kempunan KEROPOK LEKOR




MZ & mr hubby dua2 sukaaaa mkn keropok lekor...sbb dh lama tak pegi trg jd tak dpt nak merasa keropok losong..then MZ jumpa keropok lekor frozen--beli kat Giant ajer ni..rasanya not bad lah..wpun tak sebijik mcm losong punya, tapi 80% seiras gitu rasanya ;).

uolls yg suka mkn kopok lekor boleh geng dgn MZ ;)
nota kaki : jgn lupa JOIN YG NI tau!

.

5 comments:

Hani Shaklee said...

kuoh colek dia ade sekali ke dok? hehehe.. sedapnyer kopok... makan sepanjang idup pun tak pernah puas..hehe

Chekgu Azrine said...

suka jugak!!blh gang..hehehe

Sharidawati Shahrudin said...

haizzzz nak kena carik ni....Giant ek? huhu

Nadya Honey said...

fav kopok lekor

ADEEYA said...

Lama dah tak makan ni :D macam nak try la plak yang frozen ni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails