Tuesday, 14 August 2012

Sofa raya

entry mood raya ajer heheh nilah sofa yg me dpt dari fella design tu...kaler cream/beige..so dh ada 3 sofa kat ruang tamu--dh maximum dh tak leh letak apa2 perabot dh kat ruang tamu umah me ni....
ada ker org nak dtg beraya umah MZ hehhehe ...

8 comments:

Gieyana said...

besarnya sofa nie..nice design dier..:-)

deqlis said...

amboiii bertuahnya MZ dpt sofa cantikk....

deqlis sofa beli dari kilang jaa lebih jimat:-))

ciklaili.com said...

cantiknya..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wow mmg cantik..nak!!!! kalau dijemput.. umh ila next year ek umh baru kalau ada kenduri masuk umh ila ajak mz tau

Lelaki Ini said...

saya mau raya kat sana!
nak duk atas sofa baru!

Chekgu Azrine said...

klau buat open house..datang je..dekat..hehehek..kalau dijemputla..

Fauzan Suhairi said...

mesti la ada. nanti we olls datang eh. ex student contract law. hehehee. :)

Ezna said...

ni love seat sofa kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails