Monday, 27 August 2012

1st time merasa goodie bag di jalanan

masa otw balik dari KL ke kg utk raya temph hari, masa nak sampai kat bandar Gua Musang, tiba2 jem teruk la plak, ingatkan ada accident, tup tp, rupa2nya ada road block utk bahagi2 goodie bag!! besh sbb dpt brg2 free kan hehhe



dlm goodie bag ni ada air kotak soya, ada mineral water, ada kurma, ada baulu kecik2, ada muffin :) and me & family dpt 6 pcs goodie bag ni :) staff yg dok bahagi2 goodie bag ni--dari atas lori okeyy...memang selori penuh lah goodie bag ni :)
tak kisahlah sokong/undi parti mana pun :p

last few years masa balik raya, dpt gak minuman milo free time singgah kat petronas :) masa tu zharfan kecik lg--milo kotak utk kanak2 ajer sbb org dewasa dia bagi kopi--me&mr hubby tak minum kopi--so sempat lg beratur few times dukung zharfan utk dpt milo free beberapa kotak hehhehe..

6 comments:

Huda said...

wah seronoknya, meriah betul kan goodie bag tu, lagi barang free sapa tak suka.

Chekgu Azrine said...

kami blk penang xdpt pun..huhu

Ezna said...

huhuhu dekat dekat nak pilihanraya la nih!!

mamaRIFQY said...

sil yang balik dr perak pon dapat goodies ni..heehhee

♥fie yasmin♥ said...

saya dapat goodie bag masa tunggu bas kat greenwood arituh..

permata biru said...

rezeki tue..best2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails