Sunday, 5 August 2012

Semalam saya sangat gembira syukur alhamdulillah | hari ini OPS besar-besaran

..

lumrah kehidupan manusia kan...ada kalanya gembira, kdg2 sedih...semlm MZ sgt gembira...
thgarinya pegi shopping dekat Fella Design--habiskan one shot vou RM8k tu...nanti MZ buat entry khas psl shopping @Fella

then ptg/mlmnya, MZ, hubby & kids bukak puasa kat Hotel Istana (menang contest sinarfm-nestea)--nanti nak buat entry berasingan gak

ari ni sepanjang ari MZ& hubby pulun mengemas store+bilik sbb nak masukkan perabot Fella yg kami beli tu..syukur alhamdulillah atas segala nikmatnya..

uolls buat apa ari ni?

3 comments:

SyUhAdA said...

besnye..shopping rm8k dlm msa sehari..

mama amana said...

tak sbr nk tgok fella yg bjya dirembat

Nur-nba said...

Salam.. Beruntung akak, dapat shopping barang percuma.. Syukur padaNya.. Akak memang bertuah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails