Wednesday, 29 August 2012

Fasa TTC yang agak meresahkan


TTC - trying to conceive..MZ kan dh remove implanon...kos remove pun hampir cecah RM200--kos nak psg balik RM800 plak..

lps remove implanon tu my menses dh back to normal--cuma buat masa ni lom ada rezeki...actually tak delah pressure sgt pun tapi sbb dh berharap so akan jd sedikit resah..

mr hubby sgtlah tak kisah sbb katanya TWO is enough..emm...sbb ramai yg dok kata rugi kalau anak sikit, nanti bila tua nyesal--so MZ termkn kata2 itu...kot2 nyesal bila tua

segalanya MZ pasrah & redha ajer, sbb memang dh tercatat di loh mahfuz kan berapa zuriat kita, siapa jodoh kita, bila ajal kita...

WA .

.

3 comments:

mama tisya said...

sama2 la kita usaha kn..ada rezeki insya allah

**bdk2 fizi & ahmad tu mmg OKU

juelee said...

insyaallah ada rezeki MZ and hubby.. saya doakan...

Rai said...

semoga berjaya..insya allah..kalau ada rezeki boleh saing dengan kami tahun depan..hehehe..

MZ,
btw..implanon tu ganggu hormon tak? so far apa kesan sampingan yg MZ rasa?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails