Saturday, 18 August 2012

Juadah di pagi raya

setiap family pastinya ada juadah istimewa di pagi raya kan.. bagi my family--WAJIB ada rendang, nasi impit & kuih kacang semua hasil air tgn my mom :) ni pic raya thn lps...

me sentiasa berdoa agar my mom dipanjangkan umur dan sihat sejahtera utk anak2 menumpang kasih dan menabur bakti..

ni pic selingan..amik dari FB ;)
[..

4 comments:

Huda said...

HAHA LAWAK LA MZ NI..gemukkan dompet ya, semua orang pun akan wish perkara yang serupa yea MZ nak2 lagi di hari raya ni..

Chekgu Azrine said...

hehe..semoga emak MZ pnjg umur dan sentiasa dimurahkan rezki..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hihi kelakar karton tue. ila kat umh lg.. sibuk mengerjakan kain baju yg tak habis2

transformed housewife said...

samalah kita. ni siap doh masok rendang aye. sy masok sediri sbb mmak mertua suruh. nasib baik ado belajar masok dr muloh ma sayo dulu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails