Thursday, 30 August 2012

Rahsia KAYA dan berjaya

agak2nya boleh jd kaya dan berjaya tak kalau baca bukuk Dr Azizan ni..





me lom baca pun buku ni--so far setakat jd hiasan kat dlm bilik tidur...nak baca lom sempat..buku ni harga RM35 tapi me dpt FOC ie part of hadiah yg me menang masa event hari ibu ratu hatiku- Harmoni last 2 months

besh kan kalau ada byk cash...tapi fitrah manusia tak pernah cukup...kalau gaji RM3k, nak rasa gaji RM5k, then dpt gaji RM7k, nak rasa gaji RM10k plak..tu pun tak cukup2..esp kalau yg byk loan (mcm me ler tu--loan umah, loan keta, personal loan etc etc)...

..

5 comments:

Ezna said...

gaji rm13k nak gaji rm20k pulak.....fitrah manusia....

transformed housewife said...

ambo nok kaya hati budi sbb kaya harta tok kekal lamo sokmo.

kakchik@ella said...

btl. btl. btl. manusia tak penah puasati. Selamat ari raya MZ.

Nana said...

kan?gaji banyak mana pon asik rasa tak ckp je
gaji banyak, banyak jg la perbelanjaan nye

AyuArjuna BiGoshh said...

kena sentiasa bersyukur

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails