Sunday, 12 August 2012

Sepatu MERAH pilihan saya

..
tema raya thn ni merah--so kasutnya MESTILah merah!!

ni kasut MZ...me tak suka kasut bertutup sbb selalu rasa tak selesa and melecet kaki kat bahagian belakang
kasut ni brand KAKI NAKAL ie nautifit :p

ni me beli kat AEON AU2
harga RM65--me jrg beli kasut yg harga above RM100..yg penting me suka kombinasi design and kalernya



ni kasut zharfan & ariff-beli kat kedai Bata @Giant Bt Caves ajer --2 psg ni harga RM106, brand BubbleGummers..bajet memang byk tu ajer :p yg penting ada kasut raya and selesa di kaki anak2 me :) alhamdulillah


mr hubby sbb kasut yg beli kat UK masih elok, so tak beli kasut--kasut beli kat UK harga 100 pound..so memang alah membeli menang memakai lah :) beli sekali sekala tapi yg puas ati and harga kaw2 --nasib baik tak rabak poket sbb masa kat UK mr hubby keje full time so income alhamdulillah mewah gak MZ shopping dgn anak2 and cuti2 paris..tiba2 rindu kat life@Notts...
 

14 comments:

Chekgu Azrine said...

saya punya warna pink..hehe

transformed housewife said...

Sy pun beli kasut anok2 kat BATA, jenama bubblegummers. Kasut sediri tok beli pun sbb pakai jah hok mano ado.

Princess Feyqa said...

kasut raya fiqa warna merah gak :D

me suya said...

suya pun ada kasut lebih kurang camni dr nautifit ni.. Beli kat sogo..warna pink..nak wat raya gak..selesa kan :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik kasut, tema merah ek, kita kasut warna putih mmg tak ikut tema, tema warna coklet, asal boley je kasut tu janji suka..balqis punyer kasut je tak beli lagi kalo tak de jawabnya pakai kasut yang ada je..mood malas nak bersesak2 bagai untuk shopping, cukup la weekend 2 hari ni je

Ezna said...

me dah beli kasut me dah :) merah ada, coklat ader. Bukan untuk raya ajer. Kasut favs me dah nak rabak tapak. Masa untuk melepaskannya pergi :)

Ezna said...

tapi...tapak macam u tu me tak pakai takut sakit pinggang jalan lelama...hehehe

Fazlinil Irma said...

sy pun rindu uk.. :(

bila masuk bab kasut suka sgt beli kat sana. kaki panjang mmg sgt best bila tgok kasut yg sy minat ada saiz. cuma nak kena hati2 dgn kulit bab*..

Aleyn said...

Pergghh..merah menyala la raya tahun ni...heheeh

deqlis said...

wah merahhh..i likeeeee!!..
deqlis belum sempat lagi cari kasut raya...baru ada baju raya ...

baju melayu en hubby pun lum beli lagi..huhu...ohh!! nk sopping asik tak sempat jaa..

Nur-nba said...

Cantiknya kasut ni.. Berkenan pulak.. Brand ni macam takde di JB..

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

comey2..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

kasut nautifit bnyk jugak yg cntik2...

Nana said...

wewit cantik
nmpk selesa sgt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails