Monday, 27 August 2012

Aktiviti di rumah terbuka @rumah orang

balang biskut jd mangsa posing


MZ bersama adik perempuan MZ






selain mkn2, agak2 apa aktiviti kat open house yer...

kalau me, of courselah klik2 snap pic--ni pun sbb open house kat rumah my elder bro..so tak lah segan hehhe kalau kat umah kwn2, segan gak rasanya nak posing2 sesuka hati :p

..



9 comments:

mama tisya said...

kita posing je..tk kira umh saper pn..hehehe

**nanti nk dtg beraya umh mz:)

Chekgu Azrine said...

sakan MZ beraya erk!!

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

GreenJade said...

sy kalu gi open house mesti cari laksa utara..kalu takde sket frust ler..hihihihi

transformed housewife said...

MZ tak buat rumah terbuka ke?

mama_umar_maryam said...

seminggu cuti raye lepas, baru skali dtg open house,tupon ayahsaudara suami..buat kt padang lagi,hahaha

AyuArjuna BiGoshh said...

nampak sedap tuuuuu

Affieza said...

Semua blh posing ekh...kuih raya, juadah raya termasuk limau sekali...hehe

Nana said...

Hihi makan sana sini kan pas raya dpt rasa badan naik huhu
Redho je la
Saya g beraya xbawa kamera pon nasib la amrul ygnrajin amek gambar guna henpon dia ada juga gambar nak et entry

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails