Sunday, 5 August 2012

If your are a SHOESHOLIC | Cutenyaaaa tapi..

..
ternampak ada org jual kat FB..


siyes sgt cute luggage tag ni...
tapi bagi me agak mahal gak harganya--kalau tak silap RM50 rasanya...and kalau beli, risau plak kot nanti kena curi ngeh ngeh ngeh sbb terlampau cute kan utk diletak di trolley bag :p

note : uolls beli kasut raya ker...me mcm tak de bajet utk kasut raya...pakai mana2 kasut yg sedia ada ajerlah nampaknya...
 

6 comments:

Aleyn said...

Ha ah lah cute

mama rifQy said...

kiki..comel..hehehhee....na tak beli pon lagi kasut...xde nafsu lagik..kikiki

Hani Shaklee said...

saya nak buat guna kain felt la buat tag nie..hehe,,

me suya said...

semalam dh rembat sepasang kat OU and the sepasang lagi beli kat sogo utk mom.. hehehe settled pasal kasut

εïз mummyHaza εïз said...

Heheh sure nnt ade org berminat...

SyUhAdA said...

aah,cute sgt..klau letak, tkot dikebas org lak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails