Thursday, 30 August 2012

Statement CEPUMAS yg tak berapa besh didengari

"u nampak berisi lah sekarang...adess...apa yg patut me jwb? me just kata, ha ah, i gain weight mas dok UK sbb sejuk--i suka mkn hehhen.


now dh balik msia dh sethn lebih pun, i masih retain that weight--so bila dpt lg statement cepumas tu...apa plak i nak jwb..emm...kalau i jwb i happy sbb tu gain weight boleh ker hehehhe

tak kiralah berapa weight pun posing tetap posing kayy



utk rekod--masa kawin, my weight 49 kg, then lps beranakkan zharfan, my weight 55, then lps beranakkan ariff my weight dh melepasi 60 ok (now 62kg--siyes i rasa sgt gomok) tapi susah bebenor nak turun weight--my ideal weight would be around 53-57 ajer actually...

fenin fenin--nak pegi slimming centre pun bukan ratus2 RM tapi kena bayar ribu2 RM baru boleh selim melim...:(


.

10 comments:

mama tisya said...

selim la mz..rsnye sesuai cz mz tgi...

AyuArjuna BiGoshh said...

me lagi gemosk okkkkkk heheheh

Mila@Rimbun said...

puasa tak turun ke?
Kena disiplinkan diri buat earobik ke.. or any senaman kut. I pernah try buat aerobik for 2 months, turunlah 3kg. plus badan jadi mantap skit, kurang skit kulit yg extra2 tuh. Tp tokleh turun lebih2 sgt, kang underweight plak

Afasz said...

try jus delima gulsan...

Eliss Mie said...

nampak selim jer :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

selim je, kita berat 62kg gak, tapi sebab rendah nampak gemok...now dah turun 60kg kita paling ideal 50kg perh banayk tu nak turun...mengah rasa

kakchik@ella said...

kc 52 kg pun da rasa berat semcm. hihihi

Nana said...

saya dah lali mz
malas nk amek port lantak la org nak kata berisi ke apa hahaha
dulik kan
tp makan dalam hahaha

Shariman... said...

nampak OK je..xde la gemuk sangat..
tapi saya dulu pun cam MZ jugak..before kawen 49,dah kawen 52,
lepas deliver 60..rasa penat kan..

Em's Family said...

oh i lg mencanak2 naik, dh la anak sorang je.. tak pernah org kate i kurus.. dari kecik i mmg dah obes :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails