Tuesday, 14 August 2012

Cuti raya & balik kampung

...

tinggal beberapa hari ajer lg nak raya ;)
rasa2nya majority mula bercuti utk balik kg start ari khamis kan sbb kebykan sek start tutup ari khamis
as for myself--me dh amik cuti bermula esok :p sbbnya my annual leave berlambak lg--memang every year tak sempat nak abiskan..sbb mr hubby keje sabtu so susah nak gi mana2 even me senang nak apply cuti--mr hubby susah nak dpt cuti

mr hubby ari khamis pun masih keje lagi....sbb ada audit kat tmpt dia keje, dia kata may be nak kuar awal dlm pukul 3 or 4 pm, so weolls terus bertolak balik kg lah...memang dh expect akan jemm...apa nak buat, balik ke my hometown tak de hi way mcm those yg balik ke utara...

uolls mula bercuti utk raya ari apa yer? kalau kg dekat no problem lah kan ;)

pic hiasan--ni fav mr hubby esp as juadah raya yg agak common di kelate--me tak mkn pun kuih ni(tapai pulut)


14 comments:

mamaRIFQY said...

wah..besntnyer mz awai2 lagi dah cuti...kite pon mmg tak habis2 annual leave..ingat nak ct awal gak,apakan daya,kelas ade lagi khamis ni..syg sbb silibus byk xhabis..ayyyaa..pas raya 2weeks after...ade peksee..hhohohoooo....

AyuArjuna BiGoshh said...

jumpa u kat kelate..kita jumpa yumie sekali nak, heheheheh

@YUNID@TI said...

selamat hari raya dan selamat bercuti2... hati2 semasa pulang ke kg...

mama tisya said...

kita pn tk mkn tapai....slamat pulang ke kampung

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. cuti strat minggu depan.. muahah.. org takde kampung lekatakan sob sob sob.. nk ikut mz kelek kelate boleh? kiki

mun said...

kite hari jumaat nie keje lagi....takpe sebab kampung dekat jeee hehehee

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semoga selamat sampai ke destinasi...kita minggu ni still keje lagik, sbb balik rumah my mom...than kena pastikan gaji sattle dulu baru dengan lega hati leh bercuti

Chekgu Azrine said...

saya suka tapai...

hv a safe journey to ur hometown..

pelangi said...

wah sangat menggoda sekali makanannnya.. :-D
plese visit an comment back http://pelangiulie.blogspot.com/2012/08/vivacoid-tampilan-baru-informasi-terbaru.html

Nana said...

saya raya di kl
so xde amek cuti awal
jumaat keje lg
ehehe
tapai tu mak sy tiap kali raya mesti buat
saya xmakan tapai pulut

deqlis said...

Salam MZ,

deqlis ada perkara nk bincang dengan MZ (pasal astro program)
boleh MZ tinggalkan no phone MZ di blog post comment di blog deqlis??

Thanks..

transformed housewife said...

kami raya di Kelana Jaya dulu. Raya kedua baru kelik Kelate.

Ijah EmoTemo said...

hee ijah beraya di kl saja. nenek/saudara mara semua ada dkt kl ;)

DeQWa said...

dulu slalu mkn tapai nih,mak kite sampai buat jual n ambil tempahan,bukan senang nk buat tapai nih,salah buat tkr kaler merah..hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails