Friday, 24 August 2012

Cabaran posing raya beramai2 | saper paling sporting

bukan senang nak berkumpul and posing beramai2--so dh jd tradisi me & my big family utk posing beramai2 time raya--mesti ada dua version ie formal and freestyle heheh

 Formal dulu..semua control ayu&macho gitu hehhehe


then freestyle plak ;)


tu dia...:p

agak2 saper paling sporting hehhehe--ni guna timer+tripod ni :)

dlm pic ni, tak de my eldest sis and her family sbb dia sampai lewat ptg, posing beramai2 ni lps raya..except the three of them, memang lengkaplah semua MY BIG HAPPY FAMILY dlm pic ni :)

uolls posing ramai2 gak ker ;)
..

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

i rasa paling hebat berposing jatuh pada nizar dan wife aimi, hahahaha...yang control romantik de'amor u ngan en rohisham ler, hehehehe

Em's Family said...

u lah yang paling meriah sekali - tengok gambar terus nampak wanita merah ini :D

Chekgu Azrine said...

tahun ni xda gambar raya..uhuhu

transformed housewife said...

ada jugak tp tak de yg posing giler2. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails