Wednesday, 29 August 2012

Misi mencari tudung 3 layer murah | GAGAL


siyes MZ rasa sgt unik kan ikan2 ni dijual dlm plastik2 gini kat psr tani pasir tumbuh ni
..

MZ sekarang tgh obses membeli & memakai tudung awning chiffon 3 layer ala2 fareeda--sbb lom mampu nak beli yg fareeda ori, so beli yg ala2 fareeda ajerlah...so far yg MZ beli harga RM65-RM70...then nampak kat FB, my biras ckp dia beli murah2 ajer kat pasar tani kat kelate

so apa lagi, balik kelate time cuti raya bar2u ni, MZ terjahlah pasar tani--MZ singgah kat pasar tani pasir tumbuh...memang byk stall yg jual tudung layer tapi MZ tak berkenan--memang harga agak murah dlm RM30 -RM50 ajer, tapi of courselah quality tak sama mcm yg MZ dh beli harga RM65 above tu... MZ tak kisah pun asalkan berkenan tapi tak jumpa kombinasi kaler yg MZ berkenan--MZ cerewat bab2 kaler

MZ ngadu kat mr hubby hehhe kot2 ada org nak bagi hadiah tudung fareeda ori--mr hubby kata tunggu ujung thn ni dia dpt bonus ;) yayyy

anyway, MZ nak try gak join NI kot2 leh menang cash RM200 kan--leh beli tudung fareeda ori ;)

MZ posing time raya pakai tudung 3 layer ;)


...

8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lawanya..dpt ye harga semurah tu? nak gak la cari.lawaaaaaaaaaa

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tudung 3 layer ni mmg kena pandai pilih, ada yang rege murah tapi kualiti kain tak elok, kita dapat 2 helai yang 3 layer kualiti tip top cam RM65 - RM70, mmg kain lembut...tapi serius mmg susah nak cari warna yang menarik, nak2 kalo nak cari yang labuh sikit...

GreenJade said...

tahun mmg rami bertemakan tudung 3 layer ni..kaler pun cantik2..cuma saya jek yg belum ade mood nk melawa bagai..

tggu lps bersalin kut2 dtg blk mood nk melaram hehehe

Chekgu Azrine said...

lawa MZ pakai tudung gini..and colourful mmg sesuai dengan muka MZ..chomeiii mek!!hehehehe

mama tisya said...

aritu blk klate ada cousin ckp gk ada jual tp lupa nama tmptnye...tp tksempat pegi...yg ni tudung yg masuk contest darlie ke??sbb ada tgk serupa dgn yg kita bli...kt jln tar tk byk color yg cantik2..byk color gelap2...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kat jln tar sy beli RM55 .. kena pandai pilih jenis & kualiti .. kt jln TAR beli kt kedi2 kecik tepi tue .. xbeli kt yg kedai2 payung tue

Sharidawati Shahrudin said...

my cousin bg tau kat pasar tani kat JKR ada buat sale.. rm25 je tudung 3 layer sempena raya.. kalau normal price rm35

me suya said...

my family upah org je mz kat kelatey.best2 tudung die jahitkan.. kita boleh pilih sendiri kain and color.. harga ok lah kan.. yg penting labuh kita boleh tentukan sendiri nak sampai mana..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails