Tuesday, 7 August 2012

Hasil cash out Nuffnang walaupun tanpa BE dah berkurun lamanya

..
ni hasil CPC utk 2 bln lps ie those yg click2 ajer  tu, bukan BE (tq saper2 yg sudi click apa2 Nuff ads kat blog me ni)...sbb blog me dh lamaaaa tak de BE..nuffnang dh lupakan kewujudan blog me ler nampaknya :(



so dpt ler RM100+ -- agak2 MZ nak buat apa dgn duit ni yer..
yeszaa..nak beli POP utk contest ngeh ngeh ngeh--byk betul contest baru menjelang raya ni..so kena gigih menjoinkan diri :) :)


 

12 comments:

SyUhAdA said...

takde BE pon kira byk jgk la tu MZ.thniah ye..

Mooniqueen said...

Rezeki nak raya ni... Bestnya...beli kuih ke, baju raya ke..

Nana said...

ni cash bln bile mz?
tgh tunggu gak ni
amount sama gak bole la bli baju raya hehhee

mama_umar_maryam said...

hehehe..samelah,tibe2 stop plak BE..aritu meriah sgt

Nadot said...

uish...takde BE pun leh dapat gile banyakk.. tahniah.. ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

i tak cashout lagi :)

nanakimie said...

selamat bercontest ye sis,moga lebih banyak rezeki menjelang raya ni:)

kayyana said...

POP tu ape kak? magazine ke? hihihi

Alin Marlini said...

macam2 boleh tu kak suzie..

shera haifa said...

wahh tnpa BE leh dapat sampai ratus nie.. hebat2..

Chekgu Azrine said...

tak pe MZ.. lelama nanti dapatla..insyaAllah..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

me tak cash out lagi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails