Thursday, 9 August 2012

Kerana wanita dianugerahi 9 nafsu..

..

ternampak pic ni kat FB--'walk in closet'..syoknya kalau umah me ada satu bilik khas penuh dgn koleksi kasut, baju, tudung, hand bag, brooch etc etc etc hehehe



note : nafsu itu adalah anugerah-cuma nak kena control, kawal and jaga ajer :)
ari ni rasanya nak beli kasut raya kalau sempat ;)
 
 

5 comments:

Chekgu Azrine said...

perempuan dah sinonim dengan shopping!!hehehe

deqlis said...

suka dan selalu berangan rumah sendiri nak mcm nie...hehe..bukan apa semua brg kita organize susun cantik2x dan kemas sedap mata memandang dan senang nk kemas...

klu g Ikea mmg selalu usha...

Hanim said...

Sguh bkenan rak2 itew. Boleh buat ni n bubuh cermin agar brg2 x berhabuk. Hehe...

Affieza said...

Syoknya kalau saya ada bilik macam tu...berangan je lah...hihi

Peri PiA said...

gulp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails