Monday, 13 August 2012

1st time shopping @Debenhams The Curve | super teruja

..
semlm me ajak mr hubby pegi the curve...nak pegi Debenhams..

waaa naper tiba2 nak shopping kat sini yer...

yeszaaa MZ baru collect voucher (lil ariff menang cute kid dlm magz MWW Jan 2012)


ni masa dh nak byr dh ni..

resitnya...kena top up RM9 ajer

nilah Debenham kat The Curve ni...


nilah hasil rembatannya...dpt 3 helai t-shirt utk mr hubby, zharfan & ariff...kira bj raya (casual ni)

ni harga bj mr hubby

harga bj ariff+zharfan (sama harga) cuma size berbeza
Debenhams ni brand UK (mcm brg2 mothercare, Next, Avent)..masa kat Notts selalu gak nampak outlet ni tapi tak berani nak masuk sbb brg2 agak pricey even dlm pound pun...kira brand yg top class kalau kat UK..

alih2 balik Msia rezeki dpt plak shopping2 kat Debenhams kat Msia ni :) syukur alhamdulillah

my forever cute kid in my eyes ;)




 

9 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

siyes best

Ezna said...

wahhh jadi geng ngan redmummy :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Beshnyee

juelee said...

bestnye dapat syopping guna voucher ......

mama_umar_maryam said...

syok btol..saje2 je nk masuk D ni mmg xlah ,hahaha

Rai said...

cutenya!!

Nana said...

bole tahan rege dia kan
saya segan nk msk kedai gini haha
tgk dr luar je

Nur-nba said...

Puas hati walaupun harga agak mahal.. Pernah 2 kali beli baju di sini.

mamaRIFQY said...

mmg berbaloi beli sbb free!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails