Thursday, 9 August 2012

Musim artis berhijrah | terbaru- Tampil Bertudung Di MHI, Nurul Syuhada Nurul Ain

me memang minat nurul syuhada sbb pada pandgn mata me, dia sgt cantik and educated :) and terer diving tu (i wish one day!--swimming lom pandai ada hati nak diving :p)

anyway, rugi plak tak bukak tv pagi td--sbb nampak kat FB, ada org tulis dia tampil bertudung dlm MHI and katanya memang akan terus bertudung lps ni..syukur alhamdulillah...mesti lg cantik & ayu gitu :)



CREDIT : rotikaya

 
Nurul Syuhada di’lihat manis bertudung ketika muncul dalam program MHI pagi ini dan rata rata mereka di Twitter menerima penghijrahan pengacara ini dengan baik.
Rakan sekerja Nurul Syuhada di TV3, Jay Amalina menerusi akaun Twitter beliau menulis “Oh, the MHI host Nurul Syuhada sekarang berimej baru. She looks prettier. Alhamdulillah.”

5 comments:

Masya said...

iyer ker.. alhamdulillah.. tv opis bukak jer.. mata ni x perasan lah pulak hihihihihi....

Nana said...

semakin ramai bertudung kan

Mooniqueen said...

Alhamdulillah ramai yang dah tau kewajipan bertudung... Lgipun kalau pakai Tudung pun bukan tak boleh nak cantik...

transformed housewife said...

terlepas pulak nak tgk kat tv. harap2 semakin ramai yg berhijrah dan kekal bertudung.

Fai CeritaCinta said...

alhamdulillah syukur.. semoga mendapat lebih keberkatan di bulan yg mulia ni (>___<)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails