Thursday, 23 August 2012

I'm back in KL | pic raya fresh from oven

me & family sampai kat KL pukul 4 ptg semlm..bertolak dari kg pukul 7.30 pg--mr hubby siap lalu ikut jalan alternatif utk elak jem-so bypass bandar Raub& Bentong..

ni pic raya kami ber4 thn ni...pic raya yg lain of course will be uploaded later :)-tema merah/maroon--ni pagi raya 19 aug 2012 lps balik dari solat raya kat masjid kg pdg kala..memang tradisi famili ie bergambar beramai2 so posing mcm2 gaya, dgn family kecik, family besar, posing sambil salam etc etc heheh


uolls mesti masih ramai kat kg kan..jelesnya...:/ mr hubby dh keje pun ari ni..so pg tadi me sibuk kuar pegi pej pos, pegi bank (simpan duit raya anak2), shopping groceries etc etc back to normal , routine life..

 

7 comments:

CaDLyNN said...

dh start keje la kak..huuhu

Chekgu Azrine said...

still ronda2 penang!!hehe

Affieza said...

Raya kat KL plk sis...hehe

Gieyana said...

selamat hari ry mz..nice kaler..:-)

AyuArjuna BiGoshh said...

me smlm kat ganu, la ni kat cherating..esk balik kl :)

Ezna said...

Huhuhu pergi Post Office hantar contest form lar tu :)

shera haifa said...

selamat menjalani kehidupan di bandar semula..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails