Tuesday, 28 August 2012

Bersepah2 tiket masuk ke LEGOLAND - free ajer | tapi...

tix free utk kanak2 ajer..and ada t&c ie tiket dewasa tak boleh beli in advance cthnya tak boleh beli online, so kalau ikut pemahaman me, kalau nak guna voucher ni, nak kena beli tix dewasa kat entrance/counter tix pada hari kita nak masuk legoland tu--tapi sgt risky ler...esp kalau pegi weekend/public holiday, kot2 tix sold out ker apa kan, jauh tu pegi johor tup2 tix abis, kalau beli online/in advance, tak boleh plak nak guna voucher ie free tix for kids ni..emmm

gigih me beli Munchy's


then nampak plak vou yg sama kat susu kotak Dutch Lady-lagi murah dari munchy's ni


legoland msia akan dibuka 15 sept nanti..

masa kat UK me tak sempat pegi legoland UK (somewhere near London)--kwn2 msia semua pegi sana--me tak leh join sbb masa kat UK mr hubby keje shift--susah nak dpt cuti...moga2 dpt pegi legoland msia nanti ;)..

.

9 comments:

Nana said...

Oeh gitu ke tnc dia
Klw sy dh dok kluang bole la nak walk in je sebab xjauh
Tp klw nak g pon sy rs nak g weekday la xsesak ngan org kan

Chekgu Azrine said...

tiket dewasa rm140 klu xsilap..mesti bli tiket dewasa kot baru valid tiket free utk kanak2..huju

mama tisya said...

a'ah risky skit la sbb kena bli kt kaunter nanti tp byk save gk kn cuma standby risiko:)

Ezna said...

macam nak kena beli online la suzz. Kalau nak pergi lambat lagi takpe la. Kalau pegi masa baru baru bukak kena beli online la nampaknya!!!!

Rai said...

kalau da datang jauh2 lepas tu takde tiket haru jugak kan..

Karren Smith said...

risiko tiket habis mcm kurang. kerana harganya tiket dewasa yang mahal itu. sama mcm disneyland, and USSR, tiket memang takkan abis sbb diorang akan mengaut untung cuma kita je le yang kene bersesak2 queue panjang sbb ramai orang.

Fazlinil Irma said...

sy dah pegi yg dkt windsor punya.. mmg best tp x larat nak tunggu beratur panjang nak naik 1-1 mainan. then kalau dkt sana nak main mainan kena ukur tinggi. jd masa kitorg pegi tu x banyak mainan yg anak2 boleh main sbb x ckup tgi.

sy suka bhgn miniature.. rasa mcm org gergasi je. hehe.

sehari x ckup nak main..

Matjoe said...

lego land ni mmg ramai orang tunggu utk bukak.

kemma said...

http://luvyuall.blogspot.com/2012/09/harga-tiket-legoland-malaysia-murah.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails