Monday, 6 August 2012

Ceritera shopping di Fella Design @Jalan Ampang

...

sabtu lepas, dlm pukul 3 .30 pm, me, hubby & kids telah singgah di Fella Design showroom--branch kat Jalan Ampang ..mula2nya ingat nak survey2 dulu sbb vou tu expired Dec 2012..

memang besar showroom ni..nama lg showroom kan...


ni kat ground floor--ada 3  tingkat semuanya show room ni..cantik2 designya tema english style..tapi harga..emmm memang mostly RM5k above--tu dining set yg sgt cantik--harga RM8k +


ni katil dari kayu oak..katil semata2 ie 1piece bukan set, harga RM6.3k tu...tak mampu me nak rembat even guna vou pun :p

finally...yesza...nilah my new bedroom set....ada sale ni, 51% off...dpt katil, tilam, sidetable 2 pcs, drawer and meja solek(tak de dlm pic) ..terus beli ajer sbb kot2 dtg lain kali dh sold out plak set yg within our budget limit vou tu kan..byk gak set yg display tapi ada signage SOLD OUT

welcome my new bedroom set :) :) set lama yg MZ guna kat umah tu MZ beli right after kwain dgn mr hubby ie 8 thn yg lps..so now set lama dh transfer ke guest bedroom..set baru utk bilik tidur utama..

syukur alhamdulillah...me request delivery esok..sbb gigih setelkan kemas bilik and store sblm terima masuk perabot baru kan :)

oh yer, me jugak beli curtain utk sliding door (RM1k+)--lupa nak snap pic sbb plih fabric ajer, Fella akan uruskan tempahan jahit--lps raya baru dpt
and MZ amik sofa 2 seater kaler beige/cream harga RM1899..juga lupa nak snap pic sbb mode exited time shopping2 tu hehehhe

so abislah RM8k vou tu...staff yg layan MZ tu mesra & friendly (Indian lady)


syukur Alhamdlullah atas nikmatNya...rezeki melalui contest by memberikan kegembiraan utk MZ & keluarga

14 comments:

juelee said...

cantek set bedroom tu.. murah rezeki MZ...

mama tisya said...

sronok soping tanpa kuar duit..ribu riban plak tu

Den said...

wow..raya dengan barang baru la.. :)

jom tengok tudung
http://gerobokecik.blogspot.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah mz.. suka tengok.. ila mcm biasa tengah hibernate lagi.. dah datang musim hibernate semula kiki

transformed housewife said...

cantik set tu.

aimi shaniza said...

Cantik.katil yg 6k tu lawa jgk.minat brg english style ni,tp bila nizar tau fella suma jenis gini,terus dia xnak dh.dia minat yg modern je huhu...

Huda said...

seronoknya kan..takyah keluar duit..

Ezna said...

bestnyer suzz!!! classy nampak bedroom set tu!

Chekgu Azrine said...

sungguh menjeleskan saya la MZ..hehehe

Em's Family said...

cantik cantik.. lagi free lagi cantik.. ni MZ kene jemput datang rumah beraya ni, nak ambik bau fella design :D

AyuArjuna BiGoshh said...

katil putih tu cantek

Nurul Aula said...

Huaaaa best tuh voucher FREE…
Congrats darlss

Aidah said...

seronoknya.. berbelanja tak perlu keluarkan duit poket sendiri..

Nur-nba said...

Cantik.. Kebetulan Nur pun baru beli sofa single dari Fella Design.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails