Wednesday, 15 August 2012

Membukit

apa yg membukit tu....ni dia....daun palas...ni me snap kat tepi sekolah zharfan..penduduk tgh gotong royong sortkan daun2 palas utk buat ketupat...siap psg khemah lg tu....dh terasa bahang kemeriahan raya..:)........................uolls pandai buat ketupat ker? me siyes zero tak reti langsung...teringin nak belajar tapi nampak mcm susah ajer..me siap google tapi bila try buat dgn riben tak menjadi--tgn keras hehhehe

..

 

8 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mak ai banyaknya, jenuh nak nyiapkan ni

Eliss Mie said...

kita beli yang dlm pack tu jer.hahahaha

Nana said...

saya mgm tak reti mz hehe
mak pon xreti
bese bli dalam pastik tu je
ketupat adabi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak ila pandai buat tapi sejak ada cucu baru pandai buat.. nak tjuk bakat kat cucu kot haha

Em's Family said...

i pun tangan keras jugak :D

Errah said...

xpndai gak menganyam..nenek ajar dari dulu lg tp tngan xlembut n otak xpickup..hehe

transformed housewife said...

tak reti jugok walaupun banyok kali belajar. baso tange kerah. huhu

DeQWa said...

ketupat nie langsung tak pandai,ketupat palas ok jer klu buat..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails