Wednesday, 8 August 2012

Happy & teruja dapat berbuka puasa @hotel Istana bersama sinar.fm & Nestea

..
 event ni berlangsung ari sabtu lps ie 4 aug --dari showroom fella terus kami gerak ke hotel istana..awal gak sampai ie 5.15 pm..so mr hubby pegi solat dulu...then lepak kat dpn ballroom hotel istana sbb tunggu krew2 sinar fm siapkan pentas etc

so posing2 dulu--blur la plak--sbb ligting malap ni..tak reti sgt nak setting2 DSLR :p--majority tetamu pakai bj raya--MZ plak sempoi pakai casual..sbb sinarfm tak ckp pun kena pakai apa :p MZ pakai apa yg MZ rasa selesa utk move around ;)

MZ & kids..ariff sibuk nak buat tanda 'peace' tu
 nilah ballroom tempat kami mkn tu..eksklusif utk event ni ajer..25 org pemenang utk contest sinarfm-nestea ni and setiap pemenang boleh bwk 3 org..ada yg bwk parents, suami etc..MZ bawak hubby & kids..food semua warung style ie different food kat different booth...memang sgt bykkkk mknn..MZ pilih2 mana yg MZ berkenan ajer..mana mampu nak try semua kan ;)

then penyampai2 sinar fm beramah mesra dgn semua tetamu..MZ pun apa lagi, amik peluang posing2..MZ memang dgr sinarfm kalau dlm keta..so kenal semua dj2nya..ni cik pia a.k.a fia...muda lagi ni, baru 23 thn..cun orgnya, suaranya ada iras2 siti nurhaliza

ni kuih muih kat atas meja...unik sbb saji ada tudung/tutup net gitu

MZ posing dgn kak bed a.k.a abby fana

tu atas pentas ada penyampai2 sinar..ada SY, kak bed, cik pia and jamal jamaluddin..krill+KE tak attend event ni...

ni bila dh azan so tudung saji dibukak :) sblm berbukak ada ceramah ringkas oleh datok mohd fadzilah kamsah..tajuk kemaafan...ada sesi soal jawab gak

ni antara benda yg MZ mkn ie mee sup ;) my fav ni!!

ni butter prwan and ketam goreng manis...MZ ratah ketam sampai kenyang..sengaja tak mkn nasi tak nak bagi perut cepat penuh

ni zharfan +mr hubby yg mkn--roti john/butter tu MZ mkn

tak larat nak tepek semua pics mknn yg sgt bykk itew...

ni MZ posing2 dgn kwn2 comper..nama sheeda & dayat

ni bergambar beramai2 dgn semua 25 winners...semua dpt goodie bag--ada nestea 3 kotak (yg kena bancuh tu) and dpt key chain cute sinar fm

event yg sgt besh!! tq sinarfm+nestea :)
kos mkn kat hotel istana ni..me nampak kat dlm lif (ads) RM115 per pax utk adult...so value hadiah ni dekat2 RM400 gaklah for me, hubby & kids...syukur Alhamdulillah

 

8 comments:

mama tisya said...

pernah buka puasa kt hotel istana..mmg mhl tp nasibaik dpt free sempena anniversary:) lain ek muka abby fana

AyuArjuna BiGoshh said...

event yg sangat besh :)

msredcheesecake said...

congrats menang... best makan ngan retis ni..hhee

Chekgu Azrine said...

beruntung dah murah rezeki MZ..

Eliss Mie said...

untungnya MZ :) cantik tudung :)

Nana said...

wah beznye
buka pose kt otel bese nye
dapat jemputan je
bayar sendiri mmg tidak la.
xmampu hehee

blog-tips-kurus said...

murah rejeki akak ni. bestnye!!

*tudung kak Bed like mine. manis je dia.. :)

Hanim said...

Bestnya. Lama benar rasanya tak berbuka kat hotel.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails