Monday, 9 July 2012

Movie review | Ice Age 4 Continental Drift

..
semlm kami tgk Ice Age 4 kat TGV KLCC...dua hari berturut2 tgk movie sbb next week tak dpt tgk movie dh (nak pegi cuti2 Gambang)


mcm gak yg part 3 , part 4 ni pun memang besh & menghiburkan, sarat dgn mesej kekeluargaan and persahabatan

Manny, Diego, and Sid embark upon another adventure after their continent is set adrift. Using an iceberg as a ship, they encounter sea creatures and battle pirates as they explore a new world.  

ada watak nenek Sid yg nyanyuk, rupa2nya sgt bijak sbb dia berkawan dgn ikan paus nama Precious hehhe ada watak lanun (monyet) yg jahat ..masa mula2 lagi dh ada scene benua2 terpisah, memang nampak real and scary gitu...

me bagi 4 dari 5 bintang :) siyes entertaining :)

happy Monday uolls!
 

8 comments:

mummy_ayu said...

wah..dah kuar dah citer nie..nak gie tgk..harus bawak Ian & Iris nie...

blog-tips-kurus said...

saya mesti tengok minggu ni.

sangat teruja!! (ngalahkan budak2) (>.<)

mama tisya said...

wah dua ari layan wyg ye

ADEEYA said...

Ahh jelesnyee nak temgok, tp tak tengok2 lagii...

Chekgu Azrine said...

rajin betul MZ. tgok movie ek..hehehe

Nana said...

em bunyi mcm best je ni
aritu mia dok ajak tgk ni
msa tgk gazet

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kalau ada kesempatan nak bawak my kids tgk spiderman..

tiefazatie said...

xtgk lg nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails