Tuesday, 24 July 2012

Bye2 implanon | welcome baby kecik

.. Insya Allah, if everything turns out well, me nak remove implanon weekend ni--me akan balik kg sempena ramadhan, and dh buat appointment kat KBMC pun..

my implanon record card


ewahh2..cepat benor welcoming baby kecik tu gamaknya :p positive thinking ajer tu :p
yg pasti now kat umah my mom ada dua org baby kecik, satu nama marissa umur 10 bulan and satu lg nama rayyan umur 1 bulan--dua2 my lil niece and my lil nephew..

zharfan sgt excited bila me ckp nanti kita ada baby kecik hehhe , dia memang nak adik!! abg long yg suka kanak2 and rajin jaga adik ;) tu pun kalau Tuhan nak bagi rezeki lah...tahun ni cubaan terakhir, in fact sebelum ni tak pernah mencuba or bersedia pun utk betul2 conceive slps ada Ariff...and thn dpn pakai balik implanon and tutup kedai permanently :)

salam 4 ramadhan uolls


12 comments:

mamaRIFQY said...

hehe..a;lhamdulillahh..yeay..insyaallah ade rzeeki kang...na pon nak baby kecik gak..strat iqy 2 years mmg dh ready..tapi samapi skang,xde rezeki lagi..

Ezna said...

good luck suzz!

Eliss Mie said...

cepat2 preggy yer, boleh geng tahun depan.hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

selamat berusaha gigih Suzz

Matjoe said...

moga beroleh baby girl

Cute Mum said...

semoga segalanya dipermudahkan.. :)

mama tisya said...

kalo dpt bb girl sure abg long suka:)

Ardini Humaira said...

^__^
semoga cecepat dapat baby baru, kak!

yumielufya said...

harap lepas ni rezeki makin murah..semoga akan beroleh baby girl pulak..pasrtyi meriah berganda-ganda..

Nana said...

bestnye..
saya mimpi dapat bb girl mlm td
mmg tingin sgt nak bb..
tp kena tunggu dlu
settle operate breast accessories ni
kamis ni g hukm tgk kena operate ke x
klw kena operate
mmg kena tangguh dulu pregnant la nampaknye

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

insyallah..kalau betul nak ALLAH pasti bagi!!

1 of my blogger friend (MZ kenal dia) pun dah remove implan 6 months ago...and alhamdulillah...dia dah mengandung 4 weeks sekarang setelah mencuba dan mencuba...ngeh ngeh ngeh..hope MZ pun sama..:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Insyaallah moga ada rezeki untuk timang baby cepat2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails