Tuesday, 3 July 2012

Our next trip | Vietnam ..but...

..

Insya Allah kalau tak de aral, me & my mom akan cuti2 vietnam--ni hadiah contest ibu Ratu hatiku magz harmoni, sponsored by Poto Travel

tapi..

me tak dpt nak bwk my hubby & kids...sbb kosnya me kena top up dlm RM4 k kalau nak bwk hubby & kids..hubby kata better kami cuti2 tempat lain sbb vietnam is not as fun as USS or Disneyland Paris pun heheh

nilah itinerary cuti2 vietnam...bln Sept nanti



my niece akan ikut trip ni, so dia kena byr dlm RM1.5 k gak rasanya..
cuti2 vietnam ni ..rasanya highlightnya shopping ajer kan..sbb brg2 like kain psg, telekung kat vietnam sgt cantik and harga kategori murah2 compared dgn msia

cuti2 me & family...14 july nanti kami akan cuti2 gambang plak :)

happy lunch uolls!

 

9 comments:

juelee said...

bulan may ritu my opis ada bt trip to vietnam.. me pun x join sbb nye most of it shopping and tempat sejarah hehehe baik spend duit gi tempat lain yg fun...

mmg telekung lawa2 dan murah MZ... tengok diaorang beli hehe me ada kirim gak belikan for my mom.

~aYu~ said...

sy minggu dpn akan ke vietnam.. trip singkat je dgn suami. xbawak anak-anak sbb susah kalau nak shopping barang..

Nad @ MamaZN said...

kak suzie, klu nk soping2 tawar btul2 tau
kengkadang die saje letak harga tinggi bile tau kite ni mlaysian
biasala, org mesia kat suke soping2 kain kt sana, hihi

Nana said...

wah best nye.
nak ikut! hehee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

inila masanya jadi anak manja balik kiki

Em's Family said...

wah... spend your precious time with ur ibu yer.. :) and betul2 u berjalan tahun ni :)

tiefazatie said...

wah...best2..cuti free nie!hee

mama tisya said...

slamat soping kt vietnam

Ezna said...

wahhhh i like this kind of trip! BONDING TIME!!! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails