Wednesday, 4 July 2012

Welcome to Hollywood

..

ni dh ptg masa kami dh siap pusing2 dlm USS and Hollywood ni dekat dgn pintu masuk/pintu kuar, berdekatan (opposite) dgn New York gak..

so sbb lom pernah jejak kaki kat Hollywoood yg real punya, so dpt posing2 kat Hollywood 'tipu2' pun kira okey lor

tak byk pic MZ & hubby berdua..time ni cuaca panas terik yg teramat..mr hubby tak de mood nak senyum time posing (ni guna tripod lah semestinya)
 

ni 1st star yg me jumpa..tak kenal pun hahahha sajer nak snap pic --tu my pinky Skechers ;)

 ok, bukti MZ dh sampai kat Hollywood



signage ni kat dlm Hollywood USS

then ada live show (ni tgh2 jln ni antar New York & Hollywood)...besh gak diaorang nyanyi live, tak tau apa nama group ni..hensem2 gak sbb mat sallleh :p teringat zmn2 undergrad MZ sgt minat kumpulan Westlife :p

ni MZ tgk LIGHT CAMERA ACTION ie live show special effect by Steven Spielberg..siyes besh!! kat New York ni


Sesame Street, also kat dlm New York


ada lagi entry USS coming soon..





3 comments:

msredcheesecake said...

waaa seronoknya... pergilah universal studio tu? sy yg spore nye pon tak jejak g...hhee

Eliss Mie said...

tipu-tipu pun x per :) janji dah pernah sampai hollywood tipu2 :)

mama tisya said...

oh tgk show belah ptg la ek...kita 1st show tgk light camera action...suzi dk barisan hadapan skali or tgh??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails