Wednesday, 4 July 2012

Rezeki minggu ini | won 2x conso prizes from Jusco Dove Contest

..

ni borang contestnya...tak de rezeki nak menang hadiah utama, anyway, tak perlah menang conso pun sbb POP pun RM20 (kalau tak silap lah, dh ingat2 lupa me) ajer per entry..contest ni kena buat slogan/cerita pendek (in english) psl dry hair, start dgn ayat dear dove...bla bla bla

contest ni due last year lagi..
tghari semlm me pegi collect prizesnya...won under my name and another one under my SIL's name.

hadiahnya Dove hair care products worth RM500 each, so dua hadiah means RM1k tu valuenya...

anyway, syampu tak leh byk sgt, yg byk ialah conditioner, serum etc etc
ni isi salah satu paperbagnya..me maleh nak kuarkan isi dua2 paperbags :p


kebetulan my faculty buat community service kat rumah anak2 yatim this week, so me donate lah syampu2 tu..serum tu tak tau nak buat apa, conditioner, memang me guna tapi tak abislah me nak guna sorang2, maunya stok bertahun2 tu :p

apa2 Alhamdulillah
 

9 comments:

msredcheesecake said...

CONGRATS... UNTUNG JUGAKAN? SERIBU TU...

Jaa said...

weee, bestnyer.. conso pun rezeki jugak... bila ler nak ada rezeki macam nih? jeles i..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

perh banyaknya tahniah k, leh wat stok

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..tahniah!

♥fie yasmin♥ said...

best nye akak..asyik dapat hadiah je ..

Chekgu Azrine said...

Congrats MZ!!

mama tisya said...

conso pn dpt smp 2 okla..byk stock...tahniah

Eliss Mie said...

wah, conso pun menarik ni :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniahhhh
jualla mcm dayat tue hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails