Monday, 29 October 2012

1st time menang 4 hadiah dlm satu contest

 syukur alhamdulillah, last week me dh selamat collect hadiah saguhati yg me menang dari contest kosmo/midea scott...jenuh nak cari office midea --wpun guna GPS tapi sesat berkali2 sbb bangunannya tersorok ...

and then time nak sumbat 4 bijik tower fan ni ke dlm keta..rasa nak nangis sbb tak muat...last2 me letak atas seat belakang and jatuhkan seat depan gak..



harga setiap bijik fan ni adalah RM379 so total harga 4 bijik ni RM1500 :) --memang sgt comel and nampak moden gitu..siap ada digital display utk control suhu fan (ala2 air cond la plak)and ada remote control dua buah me punya, satu utk hanim and satu utk nizar ie adik2 me yg sgt me kasihi :)

me antar 4 entries utk contest ni ie nama me, hubby and adik2 me..all sangkut..cuma lom ada rezeki nak menang hadiah utama..moga2 ada rezeki me nanti menang hadiah utama kat contest2 lain..amiin

13 comments:

Jiji-Fify said...

Hohoho!!! sapu habissss. sampai empat biji! tahniah MZ! :))

mama tisya said...

tahniah..4 entry antar..4-4 sangkut

Fafau de Craft ( Zana ) said...

bestnya...dpt saguhati pon da ok..4 skali dpt! :)

Zuraida Rahim said...

Hebat tu.... Sangkut semua..

Chekgu Azrine said...

Rzki mz..tahniah!

Huda said...

taknak jual satu ke?

Wan Amira said...

sejuk lah rumah MZ lepas ni

shera haifa said...

waa bestnye.. tahniah.:)

Secret Beauty De Ayu said...

wah bestnye dapat kipas.. 4 skali tu.. ni ayu nk kongsi rahsia kecantikan ayu.. jom lah lihat kejap..

SyUhAdA said...

thniah sis..smpai 4 bji..murah rezeki..

Nana said...

hebat!! tahniah

CIK PARO! said...

tahniah!
nak 1

Zura@Iwan said...

wow...dpt 4 sekali..mmg berbaloi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails