Saturday, 27 October 2012

Laris | sampai kena marah la plak

last few days me advertise ipod nano kat mylilgaraje..tak byk sgt responsenya..

then me ads kat lowyat garaje sale and mudah.my....ha amik kau...giller byk yg sms/email/calling2 sbb nak tanya/nak beli..benda tu ada sebijik ajer so 1st come 2st serve lah..tq to the buyer--she's the reader of my blog pun :)

ada satu mamat tu (rasanya cina) pm me kat lowyat tanya ada lg tak, me kata dh sold out, dia reply ckp 'i hate u' adoyai lucu pun ada geram pun ada :p



ari ni uolls beraya lagi ker :)

  

4 comments:

Sharinginfoz said...

tak sangka ada peminatnya tersendiri kan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha.. kelakarla.. agaknya teringin sangat kot..

Fain said...

barang best mesti cepat laku kan kak suzie...? anyway, zhaks for your fast service!

SyUhAdA said...

heehe..comel je mamat cina tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails