Thursday, 18 October 2012

It looks new, feels new, smells new | Welcome my S3

alhamdulillah...tghari smlm, ada one chinses guy call ckp nak antar my samsung S3 personally to my office--so dh selamat dlm tgn me ni...tqvm fonterra!! dlm surat tu ada tulis "WE  TRUST YOU ARE EXCITED TO RECEIVE YOUR GIFT"--->>yeszaaa semestinya!!!!




now tgh belajar cara2 nak guna--mr hubby yg setkan semua hehhehe

syukur alhamdulillah atas segala kurniaanNya :)


15 comments:

MrS. F!zA said...

congrats dear..

Huda said...

OMG...seronoknya!!!

Chekgu Azrine said...

Fuyooo mZ...best tuh!"

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

tahniah suzz, warna putih lagik, i like it...

Eyriqazz said...

wah,tahniah..makin murah rezeki Mz dengan contest..Ni yang nak berguru ni...

AyuArjuna BiGoshh said...

sgt beshhhhhhhhhhhhhhhh

mama tisya said...

waaaa best..nanti leh whatsapp..jimat credit

Maria Menado~ said...

Tahniah MZ...! hehe. bestnya.

Wan Amira said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa best best best !!

Ezna said...

cuns!

Goh Lin Lin said...

nice!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha..yee.. sila wap ila.. no kawan2 semua hilang dalam hp lama... bolehla s3 ila kawan dgn s3 mz..

Nur-nba said...

Cun handphone ni..Senang je kak, mula2 memang kekok sikit... Lepas ni sure akak dah tak nak pakai handphone lain lagi.. Browse internet pun senang.. Gambar cantik.. Nur pun guna jgk handphone ni.. Really love it! Anyway congrates... Nanti install whatsapp tau.. sms free..Best sangat.. :)

shera haifa said...

syoknye.. tahniah..:)

Nana said...

tahniah
mari kita ber whatsapp ehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails