Thursday, 18 October 2012

Dan saya telah berjanji...

my zharfan dh start exam ujung thn since ari isnin lps..now paper academic..start jumaat sampai rabu next week, paper agama plak...


me janji dgn zharfan, kalau dia dpt no 4 and above, me nak bwk dia pegi legoland...sbb masa exam tgh thn, zharfan dpt no 5 (top 4 all girls)...


so zharfan mcm beria2 gak ie bersungguh2 tu utk try his best dlm exam...me tak nak bagi my boy pressure sgt esp baru darjah satu kan...masa me darjah satu (thn 1983), me bukan study pun utk exam...kira sgt fun time kat sek rendah..tp zmn ipad ni, competition sgt tinggi..tak mcm those years...

  

3 comments:

Wan Amira said...

zaman kite dengan zaman sekarang lain.. tak macam dulu .. i pun tak tau laa nanti emir masuk darjah satu how should i react

Ezna said...

setuju. zaman skrg ramai la yg pepandai....

kemma said...

betul la MZ sy ni kekadang rse bersalah plak push kakak n adam..kesian pon ada..sy yg jadi risau setiap kali diorg exam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails