Thursday, 25 October 2012

Hard to say goodbye

adoyai....tiba2 ajer my Sony Digicam buat hal...tak leh nak preview and jd hang screen preview tu :( mungkin dh sampai ajal ni..tapi baru gak digicam ni ie baru 3 thn lebih usianya...tiba2 ajer rosak tanpa sebab musabbab..

ni my digicam - pic dari entry lama
digicam ni me menang dari contest Colgate Palmolive thn 2010 masa tu me kat UK, adik me siap kirim digicam ni ke UK sbb me nak guna...so digicam ni sgt bykkkk berjasa sbb 90% pics kat UK adalah hasil digicam ni termasuk cuti2 paris...

me jenis mls nak usung DLSR unless utk photoshoot or utk special function...digicam lg handy and senang nak simpan dlm handbag

note : i hope to win a new digicam soon...amiin <--doa seorg comper ;)

3 comments:

Sharinginfoz said...

hmmmmm, nampak gayanya macam tu le

Maria Menado~ said...

MZ betul betul banyak menang contest ya. hehe. bagi tips. =)

::murah rezeki MZ :)

Unknown said...

insyaAllah.. nothing is impossible for you :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails