Wednesday, 24 October 2012

Autumn in my heart

sajer nak tepek fresh pics yg me amik dari FB my niece...semua pics @Gallaway, Ireland..




that's my niece (nama yaya @aisya)

ok..sbb me rindukan Notts, me nak tepek gak some pic autumn in Notts--of course old pics...last two years ni ie 2010..


Papa & kids

pic Zharfan yg paling me suka sbb dia lambung daun2 tu..so me pun snap..hasil digicam kira oklah..kalau DSLR barulah umpph :p

ni pic Ariff plak lambung daun2


aksi Abang & adik

pic Mama & Papa-- me suka pic ni sbb Mr Hubby senyum--Mr Hubby ssuah nak senyum kalau bergambar :p pic disnap oleh one Chinese student yg volunteer nak tlg :) me memang guna tripod utk family pics kat atas

5 comments:

Huda said...

sweet sangat gambar-gambar ni semua...:)

Wan Amira said...

im sure u sangat rindu life u dekat uk

Maria Menado~ said...

bestnya autumn MZ... hehe. teringin nak pegi la.

mama tisya said...

bestnye..sure mz teringat2 kn kenangan autumn

Ezna said...

lovely....bila la nak rasa autumn pulak....asik rasa summer sepanjang tahun jek....hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails