Tuesday, 9 October 2012

rapuhnya iman

di sudut hati kecil MZ..berhasrat agar dpt menggagahkan diri utk bangun solat dan berdoa waktu tgh mlm ie qiyamullail...bila dh kawin and beranak pinak ni rasa sgt tak de kekuatan nak bangun mlm2...(bangun gak tapi utk buat susu ariff ajer..:/



life is short..tgk2 dh abis pun kehidupan kita kat dunia fana ni kan...MZ reminding myself...



7 comments:

Wan Amira said...

*gulp, terkene dekat diri sendiri jugak..

Huda said...

Peringatan yang bagus..mudah2an ia jadi peringatan utk semua manusia jadi yang lebih baik..

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm, me pun asyik mengejar kesibukan dunia jer :(

mama_umar_maryam said...

:(..perigtan kan..tq mz

Zura@Iwan said...

betui MZ....skrg x kuat cm dl..huhu..

Pusat Bahasa Pelangi said...

sangat setuju!!! saya selalu terjaga tgh2 malam walaupun tido kul 1-2 pagi...tapi tu lah time rajin bangun, time tak larat...zzzzz

peringatan utk diri sendiri juga ni..

Ijah EmoTemo said...

thanks for sharing MZ.. terkedu kejap bc...iyerla sometimes ijah mcm fikir duniawi saja :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails