Sunday, 21 October 2012

Sekalung tahniah utk TRW | juara treble


bangun pagi ni dgn senyuman and mood happy--->>me tgk match dari awal sampai akhir :) syukur alhamdulillah...memang sgt2 sengit and mendebarkan sbb perlawanan sgt balanced sampai kena main masa tambahan...memang dh tertulis rezeki Kelantan The Red Warriors utk jadi juara piala malaysia --TREBLE sbb menjulang tiga piala ie piala malaysia, piala liga super and piala FA

moga terus sukses TRW!!

5 comments:

mama tisya said...

hah sama entry kita pg ni..tahniah TRW

Ezna said...

Tahniah TRW tapi insiden tolak menolak, gaduh2 tu yg me tak suka kalau tengok bola.....

laskar pelangi said...

yeay!
kelate menang~~:)


this is kota bharu =)

nik ros said...

congrat TRW.

shera haifa said...

memang sengit giler saingannya.. berdebar2 tngok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails