Monday, 29 October 2012

Dah makan and tak berapa suka | KFC double zinger

last week me sempat beli & mkn double zinger ni..sbb ternampak ramai gak blogger yg buat entry psl benda tu...so ala2 terpengaruh gak lah :p

sizenya besar...me amik yg set ie dpt air mountain dew and cheezy wedges, harga termasuk tax lebih kurang RM11 (lupa exact amount)..


so rasanya...bagi me..too meaty and fleshy ie daging ayam semata2...kalau zinger yg biasa, ada gak sayur/salad sikit...ni tak de langsung sayur2 so sgt lah muak..tapi kena abiskan gak mkn sbb mahal so kalau tak abis nanti membazir plak :p

so tak nak mkn dh sbb tak berapa kena dgn tekak me :p me suka burger yg byk sayur/salad ;)

 

12 comments:

Wan Amira said...

mee tak suke jugak, raya makan minyak saje :)

ct kektus said...

kawan kite cakap pon muak makan ni. huhuuu

Cik Cyida said...

haah, muakkan kak :D

mummy_ayu said...

tak try lagi..tapi memang tak rasa nak try..mcm muak jer...sbb daging & cheese jer..emm..

Nana said...

heheh saya plak suke sebab dia tak de sayur hehehe

CIK PARO! said...

xsdap ke?iklan kat tv mcm best je kan..

transformed housewife said...

my hubby mkn cakap rasa masin sgt.

SyUhAdA said...

dah mkn, rsa cpt muak..mmg x nak try dah pasni..makan snack plate gak yg sedap..hehe

deqlis said...

deqlis pun tak suka...sbb takde sayur...deqlis klu menu takde sayur tak sah..:) hihi

Nur-nba said...

Oh..saya tersangat suka.. ♥♥ Citarasa masing2 memang berbeza..

Nafisa81 said...

tak berapa kena dgn selera..

Zura@Iwan said...

x penah try lg...

owhh dia x de sayur ek...x best arr...

ingt nk try gk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails