Thursday, 11 October 2012

The unique part of Saigon city

yeszaaa...rivers or motorcycles!!

pengangkutan utama kat bandar Saigon/Ho Chi Minh ni..majority warga Saigon guna motor utk commute...

harga motor average USD500 sebuah so agak murah kalau nak banding dgn harga kat msia...and the unique part, tak de masalah mat rempit and jrg2 ada accident motor mcm kat Msia..







jauh berjln luas pemandangan...so that kita akan lebih tau psl negara org, yg baik boleh kita jdkan teladan and kita akan lebih appreciate apa yg kita ada kat Msia..tak de perfect place kat dunia ni tapi there's always room for improvement.

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Busy jgk ye bandaraya dia..

Zura@Iwan said...

sana mmg depa naik motor kan..,.sng...rge plak murah..

SyUhAdA said...

aah la..byknye moto..kalau kat taiwan lak byk yg bjalan or naik bsikal..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails