Friday, 5 October 2012

Hotel Tan Hai Long@Ho Chi Minh, Vietnam

nilah hotel di mana MZ and mom menginap selama 4d3n cuti2 vietnam--hotel ni 3 star tapi sgt cantik!! ada tv lcd, set toiletries yg besh etc etc..

MZ jatuh chenta dgn wallpaper kat bilik hotel--siyes sgt cantik..teringin nak psg wallpaper kat bilik tido umah MZ
..moga2 tercapai hajat suatu hari nanti


MZ posing dgn cik ta--ni bukan kat hotel--ni masa mkn kat restoran halal kat bandar Ho Chi Minh (nama restoran ni Restoran Shamsuddin)

Utk yg curious nak tau psl cik ta ni--in person ie bila tgk live, cik ta ni sgt comel, kulit licin gebu, muka memang baby face and mcm barbie doll--memang kulit putih melepak, sgt slim orgnya--tu ha me candid pic cik ta masa tgh breakfast kat hotel

ni kat lobby hotel


5 comments:

@YUNID@TI said...

WAHH BEST NYER DPT JUMPA DGN CIK TA KITA

mama tisya said...

bilik hotel cantik...mmg mcm ank patung la cik ta

Chekgu Azrine said...

lawa cik ta..hehehe..

Ezna said...

comel la cik ta :-)

tiefazatie said...

wah..ebst tue g jln!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails