Thursday, 18 October 2012

Selepas Aku Terima Nikahnya | next in the list : Lagenda Budak Setan 2 (KATERINA)

memang plan nak tgk LBS2 --showing kat cinema ujung bln dpn :)

OST sgtlah menarikkkkk and rasanya jln citer mesti menarik gak mcm LBS1--LBS 1 me tgk dvd ajer sbb time LBS1 kuar, me kat UK





6 comments:

mama tisya said...

aritu ada tgk sedutan kt wyg mcm sedih gk tp tgu kt tv je la....sbb pelakon tk brp fav..hehehe

Lida Rahim said...

kalaulah fazura jadi Katerina tu lagi syiok.. sbb maya cam dah x seswai ngan farid dah kot.. huhu

Cik Cyida said...

betul2. kte setuju ngan Lida Rahim, kalau fazura oklaa..

transformed housewife said...

sy tunngu keluar kat Astro First jelah sbb susah nak tgk wayang dgn baby skrg.

Wan Amira said...

saya tunggu di tv saje :D

Nana said...

mcm bes je nih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails