Tuesday, 30 October 2012

Julung2 kali bershopping @Courts Mammoth

semlm lps dpt voucher (conso prize yg me menang dari contest Dume dugro), me & mr hubby terus pegi ke courts mammoth setapak...ni antara courts mammoth yg terbesar outletnya...sempat gak terserempak dgn my bff ezna yg tgh memilih brg2 gak (she also won the same prize ;)

nilah vouchernya ie 10xRM100

finally me amik/redeem 3 brg ie tv lcd 32 inci brand panasonic harga RM799 (nak letak kat bilik tido), then amik vacuum cleaner brand electrolux and amik carpet kecik (kaler merah) nak letak kat dining hall...total RM1096, so me top up RM96 (termasuk delivery utk tv) sbb tak de stok---ptg ni diaorg akan antar tv ke rumah


syukur alhamdulillah :) courts mammoth byk sale now, kalau beli cash memang berbaloi2 :) what more beli guna voucher kan :)


11 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wah sgt syokkkk

Huda said...

Untung mz kan, banyak barang lebih kepada menang kan...congrats!

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

tahniah bestnya...

permatabiru said...

wow bestnya dapat voucher

azelyusoff said...

murah jugak tv panasonic tu. memang tengah plan nak beli tv ni. tahniah MZ. best!!

Wan Amira said...

bestnyer suzi!! n ak nak dapat voucher.. congrats suzi!!

Ezna said...

Syoknya....aleh aleh i tak jadi beli pepe barang kat Courts Setapak. I gi beli kat Courts Cheras pulak dah :-)

mama tisya said...

tahniah..syok shopping ngan adiah voucher

mamaRIFQY said...

kak..leh tak nak tgk carpet merah tu..nak tgkk......

Nana said...

bestnya....
tingin nak menang voucher banyak mcm gini hahhaa

Zura@Iwan said...

syoknya MZ...rezki2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails