Wednesday, 3 October 2012

Lil Ariff in Mami Baby October 2012

dh lama lil ariff tak masuk magz--sbb dh lebih 3 thn :p dlm mami baby ada ruangan fiffy happy holidays--me email pic then tersiar, nanti dpt hamper brgn fiffy...me suka tgk pic anak2 me dlm magz - me simpan ada 4 folder kat umah semua pics ariff & zharfan yg kuar magz :)


close up-ni pic time cuti2 afamosa resort awal thn ni --mcm ingat2 lupa dh bila 

ni cover mami baby oct 2012-ada contest diaper whoppee gak in case saper2 nak beli/join contest


 

4 comments:

mamaRIFQY said...

wahh..gelemerrr arif!!

me suya said...

checky lil arif~

Zura@Iwan said...

wahh...masuk magz...tingin gk nk try masukkan gmbr bb ...hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah lama tak beli.. nak belilah hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails