Friday, 19 October 2012

Rezeki utk anak | menang lampu Philips dari InTrend

dh lama me tak menang apa2 dari magz InTrend sbb me dh lama tak beli pun...sbb after some time, sbb dh few times menang, biasanya magz yg sama nak bg peluang new winners (nama baru/readers baru) menang la plak

anyway last few days, me dpt surat dari InTrend/Astro--alhamdulillah, menang philips study light worth RM419--perfect for my zharfan...sbb kat ruang tamu memang tak de lampu ni utk zharfan guna time dia study :)


nak kena gi collect next week lah :)


5 comments:

Norliza Nordin said...

bertuahnyeee! tahniah ye kak! ^^

Nana said...

heheh selamat mengolek

mama tisya said...

tahniah..date kt surat soh collect tu sama mcm surat nana..agaknye diorang ni copy paste je kot..hehehe

Wan Amira said...

zharfan kene study la macam ni :D congrats suzz

Ctnurkhijah said...

Tahniah...

Perasan tak tarikh ambil hadiah tu salah? ct pon dapat cam tu jugak, tapi hadiah hada labo... rasanya typing error kot... selalu diaorg bg tempoh 1 bulan kan...

Intrend lambat kuar keputusan, ct punya yg november 2011 hampir setahun...
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails