Tuesday, 23 October 2012

Uniknya negara orang

wpun bukan cuti2 kat negara eropah (betapa saya sgt merindui segala kenangan manis di bumi Nottingham)..

tp cuti2 kat negara asean pun not bad--me suka snap2 apa yg me rasa unik berbanding dgn msia..ni some of pemandangan yg agak biasa di Saigon, Vietnam..

berniaga di kaki lima and di jalanan adalah sgt common...



topi...


4 comments:

Cik Cyida said...

cool je dia pkai topi tu, kan akk?

Wan Amira said...

tengok tempat orang luas pandangan :) sebab tu i suke tengok amazing race

transformed housewife said...

diaorg mmg suka pakai topi tu kan.

Hazmin said...

Kalau dekat Malaysia ni mesti dah kena angkut dengan pihak berkuasa tempatan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails