Thursday, 11 October 2012

Menang tiket legoland - TQ Maybank

MZ ada join blogging contest by maybank..winners 11 org ajer ie 1 GP and 10 conso, so MZ adalah salah seorg conso winners...dh terima tiket ni ari isnin lps...my bff ie mira pun menang conso gak :)



kalau tgk kat website, harga adult tix ialah RM140 each, so 2 tixs ni value RM280 :) syukur alhamdulillah :)

so now nak kena cari duit utk bajet cuti2 Legoland

(1) tixs utk zharfan & ariff RM110x 2 = RM220 (
2) petrol + tol = RM200
(3)hotel = RM300
(4) kos mkn2 & souvenir = RM200
Total : RM920 ---so busuk2 pun nak kena ada RM1k kalau nak pegi cuti2 legoland ni....

 

14 comments:

MRS. K said...

cer tgk website deals hotel + legoland yang ado.. menarik jugak

mama tisya said...

tahniah

Zura@Iwan said...

wahhh bestnya dpt tiket masuk lego....tahniah MZ...

Myzul said...

rajin MZ join contest dan selalu menang..ada apa2 petua tak?

Merlyn Hasshim said...

mkn mmg a bit pricey, burger sebijik RM15... huhuhuhuhu. we all siap mkn kenyang-kenyang n tapau some light snack taruk dlm beg dgn air mineral sebelum masuk.tapi kami masuk dlm 2 jam jer, bolehlah tahan. kalau hotel ,utk one nite blih dpt less than RM300- guna gov rate :)

Ezna said...

kos makan2 dan souvenir u mahalnya....

Huda said...

Tahniah!!

Cutemama1702 said...

tahniah..... kite pun dpt conso gak...

Peri PiA said...

bestnya,tahniah MZ :)

Mmg entry bijak pon MZ buat utk contest ni

Nana said...

owh dah umum pemenang ek
saya ada masuk juga
konfem xmenang hahaha

adianiez AIDA said...

January aida ada family day kat kota tinggi. May be nak ke legoland :-) tgh kumpul duit, tiket je kami da rm500 hu hu hu...

mama_umar_maryam said...

hehehe,dtg saigon telan asap motor la byk eh,hehehe..
congr8s mz..xde rejeki nk mng tix legoland :)

Pusat Bahasa Pelangi said...

tahniah dah agak MZ ngan Mira akan menang...datang JB calling2 yer...

Wan Amira said...

congrats!! jom kite same2 kumpul duit :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails