Friday, 12 October 2012

Rasanya ni kali kedua MZ akan bermake over

last year MZ bermake-over time nak photoshoot dgn Astro/Magz inTrend...

so ari ni MZ akan bermakeover lg..ni hadiah dari Kellogs..MZ one of winners...this time agak tinggi valuenya ni..sbb cover outfit gak--suspens gak apakah outfitnya itew..





MZ amik cuti ari ni (kebetulan jumaat memang MZ tak de kelas)...nanti dh abis make over MZ citer details..


note : masa MZ kawin thn 2004, MZ tak de pun sesi make over sbb MZ tak puas ati dgn mak andam--end up MZ make up sendiri tapi make up biasa2 ajerlah...so excitedlah bila dpt merasa pengalaman make over gini ;)

11 comments:

Chekgu Azrine said...

Wow..xsaba nk tgok hasilnya..

Norliza Nordin said...

selalu singgah sini! jom jenguk dan follow ~Sinar CintaKu~ ! ^^

SyUhAdA said...

wow,besnye MZ..nnti jgn lupa share gmbr ye..nk tgk..

Wansteddy Tales said...

besh sangat :)

transformed housewife said...

mesti cun giler.

kemma said...

weehuu..bestnye..x sabar nk tgk pic makeover tu nant

Zura@Iwan said...

wahh..sure cantik nnti MZ after make over nieh...

#kita pon x penah nk make over..hehe

shera haifa said...

wahh bsetnye,, dakat 5k gak tu,,

Wan Amira said...

picture please :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

upload gambar cepatttt

Alia Adams said...

Bestkan dpt makeover dgn professional makeup artist. Hasilnya sgt wow!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails