Friday, 12 October 2012

Nasi ayam penyet | murah & sedap

me suka mkn nasi ayam penyet, tapi tak leh mkn kerap sbb tingi kalori & kolestrol--kalau mkn kat mana2 restoran, avergae harga dlm RM10 gitu (per set biasanay), tapi kalau mkn kat food court giant bt caves, me sukaaa sbb murah ie satu set mcm dlm pic ni, harga Rm5--siyes sgt byk nasi +ayam pun besar gak sizenya--and sambalnya sedap!!



salam jumaat yg penuh barakah

5 comments:

Wan Amira said...

ayam penyet , suke jugak.. now tengah kurangkan my karbo intake , tak boleh makan selalu

AyuArjuna BiGoshh said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaa

SyUhAdA said...

murah la jgk ye..

Zura@Iwan said...

penah mkn nasi ayam penyet kt tesco ni...bleh la masuk tekak..hehe

CeqGu said...

nak makan nasi ayam penyet sedap kena mai brunei hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails