Monday, 22 October 2012

Hari memungut hadiah

ari jumaat me tak de kelas...so sbb ada few hadiah nak kena collect (klang valley), so me pun pegi lah collect hadiah--total 4 hadiah sempat di collect..


mula2 pegi collect Ipod Nano 8gb +Headphone kat Dataran Prima (PJU)--ni hadiah yg me menang dari contest Kotex (conso ajer pun),

then pegi collect trolley beg kat Mutiara Damansara -ni hadiah contest Kinderjoy..then pegi collect lampu study brand Philips kat office Intrend/Astro Publishing kat Seri Kembangan...last sekali pegi collect 4 tin cat Nippon kat Shah Alam--mr hubby dh mula mengecat umah semlm ;)


note : me nak jual/let go Ipod Nano tu --ada me ads kat mylilgaraje.. .

10 comments:

Wan Amira said...

sangat suke cat itu.. congrats suzz

AyuArjuna BiGoshh said...

wah best best

Gieyana said...

Bestnyer..rit nk joint memberku haw but x post lak entry form dier..ekekeke..:-)

Abil Fikri Ahmad said...

Wahhh banyaknya hadiah...saya ni kalau masuk contest, tak pernah dapat apa2 pun...

Zura@Iwan said...

wahhh...collect adiah..byknya..

shera haifa said...

bnyknye dapat adiah.. tahniah

Ezna said...

Wahhh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka cat hihi

adianiez AIDA said...

Paling aida suka - 4 tin cat itu :-)

mummy alisha said...

nak jugakkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails