Monday, 22 October 2012

Hari memungut hadiah

ari jumaat me tak de kelas...so sbb ada few hadiah nak kena collect (klang valley), so me pun pegi lah collect hadiah--total 4 hadiah sempat di collect..


mula2 pegi collect Ipod Nano 8gb +Headphone kat Dataran Prima (PJU)--ni hadiah yg me menang dari contest Kotex (conso ajer pun),

then pegi collect trolley beg kat Mutiara Damansara -ni hadiah contest Kinderjoy..then pegi collect lampu study brand Philips kat office Intrend/Astro Publishing kat Seri Kembangan...last sekali pegi collect 4 tin cat Nippon kat Shah Alam--mr hubby dh mula mengecat umah semlm ;)


note : me nak jual/let go Ipod Nano tu --ada me ads kat mylilgaraje.. .

10 comments:

Unknown said...

sangat suke cat itu.. congrats suzz

AyuArjuna BiGoshh said...

wah best best

Gieyana said...

Bestnyer..rit nk joint memberku haw but x post lak entry form dier..ekekeke..:-)

Abil Fikri Ahmad said...

Wahhh banyaknya hadiah...saya ni kalau masuk contest, tak pernah dapat apa2 pun...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wahhh...collect adiah..byknya..

Unknown said...

bnyknye dapat adiah.. tahniah

Ezna said...

Wahhh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila suka cat hihi

adianiez AIDA said...

Paling aida suka - 4 tin cat itu :-)

mummy alisha said...

nak jugakkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails