Tuesday, 2 October 2012

I won something BIG while I was away

me dh sampai balik msia pukul 6 ptg semlm.

pic cuti2 vietnam masih dlm DLSR tak sempat transfer..

mr hubby ckp dia dpt call dari mamee sllrpp--nama mr hubby terpilih sbg GP winner..

hadiah bukan cash tapi dlm bentuk open house ie me dpt buat kenduri semuanya tajaan mamee juga derma utk umah anak2 yatim..total value hadiah RM20k..me boleh invite 50 tetamu and nak kena pilih tarikh, menu etc etc Sam akan jd MC and conduct games


contest ni nak kena antar citer pendek/esei psl 3 gambar yg diberi dlm contest form--me antar dua ajer ie satu nama me satu nama mr hubby...nama mr hubby sangkut...

syukur alhamdulillah --wpun belum ada rezeki nak menang cash setakat ni..moga2 ada rezeki soon..amiin

.

26 comments:

kemma said...

syoknya..tahniah mz...usaha membuahkan hasil..klo dekat da minta da mz jemput..hehe :D

Huda said...

Wowwww, tahniah!!! Bestnya ada sam lagi tu..

mamaRIFQY said...

rezekii..bestnyer kak suzii nii..mmg murah sangat rezekii..hehehhe..nak pegi jugak..tapii..apakan dayaaa..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya allah tak lama lagi ye

zahira said...

Congrats! Best baca org menang hadiah GP.

Wansteddy Tales said...

Tahniah kak Suzi!

crvmin sudin said...

alhamdullilah rezeki kak suzi.....

yumielufya said...

tahniah banyak2 kak Suzi...seronoknya Ada Sam lagi...sygnya jauh nak pergi...Yumie pun ada join tp tkde rezeki..INSYAallah pasti lepas ni akak akn dpt 5 angka..PASTI ..insyaAllah

mama tisya said...

tahniah...insya allah tklama lg dpt cash yg big2..amin2

**kalo ada balance tk cukup utk 50 tu bole la jemput mamatisya..:)

azelyusoff said...

tahniah MZ. alhamdulillah melimpah ruah rezeki MZ. InsyaAllah ada rezeki dapat cash nanti :)

Ahmad Sharil said...

Wah congrats Madam! Ajaklah saya hehe :DD

Nad @ MamaZN said...

komen saya sama cam mamatisya =P

apa2pun, congrats sis!!!!!

PinkUmmi said...

tahniah kak

mama_umar_maryam said...

tahniah!tahniah! GP winner tuu..syok btol dpt kenduri nnt,SAM lagi yg jd mc ,hehe

Wan Amira said...

lagi murni sebab celebrate dengan anak yatim jugak.. congrats suzie!!

::EIDA:: said...

Ada SAM? Bestnya dapat jumpa SAM.... alahai........ Tahniah sis!

Eliss Mie said...

wah untungnya :) boleh la buat makan2 percuma yer. raya haji open house mungkin :) atau bday :)

Pusat Bahasa Pelangi said...

tahniah...memang best!!

Chekgu Azrine said...

tahniah MZ..syukur alhamdulillah

Zura@Iwan said...

alhamdulillah tahniah MZ...

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb :)

Ezna said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh GP Winner....me pon htr 2 tpi tak menang :-(

Nur-nba said...

Tahniah..

DeQWa said...

wah,bestnyer...rezeki tuh.....
jangan lupe jemput kiteorg yer...hihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah tahniah MZ

SyUhAdA said...

besnye hadiah ni wpun bkn cash..thniah mz..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails