Friday, 12 October 2012

Rezeki | menang soft toys harga RM250 la plak...

nama mr hubby sangkut as one of winners--hadiah Koala March's soft toys worth RM250--suspens bagaimana rupa soft toys ni and besar mana agaknay--last year MZ pernah menang conos contest KFC--dpt soft toys chicky yg BESAR sizenya.. :)



actually MZ antar due entries ie nama MZ and nama hubby--nama MZ tak menang pun :p contest ni slogan based - utk nama hubby tu MZ buat slogan yg sempoi tgk2 yg tu plak yg menang heheh kdg2 organizer suka slogan yg simple2 gitu--LESS IS MORE ;)

syukur Alhamdulillah

10 comments:

kakchik@ella said...

MZ mmg selalu bertuah!!

kemma said...

akak..boleh x saya nk gtau yg saya sangatttt jeles melessss..hehe
apapon congrats...hasil usaha akk yg gigih.

Sharih Yaakob said...

tahniah....rezeki masyuk la tuh...

Nieyl said...

Ya Allah...murah nyer rezeki akak...best nyer...

Zura@Iwan said...

tahniah MZ..menang lg..

Fai CeritaCinta said...

wahhh, bestnye... :)

Chekgu Azrine said...

Congrats!!

Hanim said...

Bestnya dpt soft toys free :)

SyUhAdA said...

thniah mz..msti ank2 suka nnti..

Wan Amira said...

congrats!! soft toy untuk anak2 u :) -- tapi kadang2 mak nyer pun suke jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails