Friday, 12 October 2012

Rezeki | menang soft toys harga RM250 la plak...

nama mr hubby sangkut as one of winners--hadiah Koala March's soft toys worth RM250--suspens bagaimana rupa soft toys ni and besar mana agaknay--last year MZ pernah menang conos contest KFC--dpt soft toys chicky yg BESAR sizenya.. :)



actually MZ antar due entries ie nama MZ and nama hubby--nama MZ tak menang pun :p contest ni slogan based - utk nama hubby tu MZ buat slogan yg sempoi tgk2 yg tu plak yg menang heheh kdg2 organizer suka slogan yg simple2 gitu--LESS IS MORE ;)

syukur Alhamdulillah

10 comments:

Misz-ella said...

MZ mmg selalu bertuah!!

kemma said...

akak..boleh x saya nk gtau yg saya sangatttt jeles melessss..hehe
apapon congrats...hasil usaha akk yg gigih.

Unknown said...

tahniah....rezeki masyuk la tuh...

Nieyla Nadia said...

Ya Allah...murah nyer rezeki akak...best nyer...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

tahniah MZ..menang lg..

Fai Nardir said...

wahhh, bestnye... :)

Chekgu Azrine said...

Congrats!!

Hanim said...

Bestnya dpt soft toys free :)

Unknown said...

thniah mz..msti ank2 suka nnti..

Unknown said...

congrats!! soft toy untuk anak2 u :) -- tapi kadang2 mak nyer pun suke jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails